Ku gjendemi?

Kategoritë

Njoftime me email

http://www.smarttronik.com/img/p/2/6/3/0/2630-thickbox_default.jpg Shihe të plotë

SmartTronik USB Interfejs me 4 Dalje dhe 4 hyrje

SmartTronik USB Interfejs me 4 Dalje dhe 4 hyrje

Info shtesë

Pllakë kontrolluese dhe monitoruese permes USB-së

  • 4 Dalje me rele deri 10 amper
  • 4 Hyrje diskrete, per monitorimin e prezences 110-220v
  • E kontrolluar me Mikrokontroller PIc16f628
  • Nuk ka nevoj per furnizim ekstern pasi ushqehet nga tensioni 5v i USB-së
  • Me mundesi ndrrimi te sofwarit simbas nevoje.

 

Kjo pllake ka zbatim ne automatizimin, monitorimin dhe kontrollimin e paisjeve nga kupjuteri, ka zbatim ne menaxhimin dhe monitorimin e punes se gjeneratorve ne vende ku nderprerja  e furnizimit me energji elektrike eshte kritike.