Ku gjendemi?

Kategoritë

Njoftime me email

http://www.smarttronik.com/img/p/2/6/3/3/2633-thickbox_default.jpg Shihe të plotë

Automatikë për tharëse të ajrit të kompresuar

Automatikë për tharëse të ajrit të kompresua e bazuar ne mikrokontroller Pic12f683, Prodhuar dhe zhvilluar nga SmartTronik Prishtinë

 

 

Info shtesë

1 në gjendje

65,00 €

 

Përshkrimi:

Tensioni i ushqimit: AC 220 V

Dalja: Rele AC 220V

Kjo paisje benë zbrazjen e ujit te gumbulluar ne tharsen e ajrit, Me potenciometrin 1 behet caktimi i kohëzgjatjes së zbrazjes nga 3 deri 30 sekonda, ndersa me potenciometrin 2 caktohet perjoda apo sa here mbrenda dite te behet zbrazja, perjoda minimale eshte 30 minuta ndersa maksimale eshte 10 ore.